Heb jij passie voor techniek en wil je aan ons succes bijdragen?

Allround Storingsmonteur (WTB/E)

Reageer dan direct, want Lantor biedt jou:

  • Uitdagende, zelfstandige en brede rol
  • Veel ruimte voor eigen initiatief en ontwikkeling
  • Bovengemiddelde arbeidsvoorwaarden

Jouw uitdaging: Allround Storingsmonteur (WTB/E)

Je bent verantwoordelijk voor de organisatie en de uitvoering van het werktuigbouwkundig en elektrotechnisch onderhoud aan machines en andere installaties. Uitvoeren of op onderdelen coördineren van het (groot) onderhoud tijdens periodieke stops. Samen met je collega’s van de Technische Dienst zorg jij mede voor de optimale staat van de procesinstallaties door middel van inspectief-, preventief en correctief onderhoud. Geeft vaktechnische aanwijzingen aan de operators en begeleidt de aannemers. Er wordt gewerkt in een 3 ploegensysteem. In deze functie gelden ook consignatiediensten. Je rapporteert rechtstreeks aan het Hoofd Technische Dienst.

Wat verwachten wij van je?
Voor deze functie zijn wij op zoek naar een enthousiaste en gedreven kandidaat met een afgeronde MTS-WTB of Elektrotechnische opleiding. Je ervaring heb je onder meer opgedaan in de (proces) industrie zowel op WTB als op E gebied en bent toe aan een nieuwe uitdaging. Je bent praktisch, oplossingsgericht en servicegericht. Beheersing van de Duitse taal is een pré en bent bekend met geautomatiseerde systemen (o.a. SAP).

Wat willen wij je graag aanbieden?
In ruil hiervoor bieden wij jou een uitdagende en brede functie in een MKB bedrijf, b2b- gerichte organisatie met ambitie dat volop in beweging is. We zorgen uiteraard voor een gedegen inwerkperiode waarbij je intensief kennis maakt met de organisatie, onze producten, markten en klanten. Binnen Lantor is er alle ruimte om je te ontwikkelen en een bijdrage te leveren aan wederzijds succes. De primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden zijn prima.

Lantor is winnaar van de Integron 2016 ‘Medewerker Beleving Award’ voor meest tevreden medewerkers.

Heb je belangstelling of wil je meer informatie?
Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met de heer K. Abba, afdeling HR, 0318-537208. Je motivatie en CV dien je te sturen naar: Lantor BV, t.a.v. Karim Abba, P.O. Box 45, 3900 AA Veenendaal. E-mail: recruitment@lantor.com

Lantor B.V.
Lantor BV ontwikkelt, produceert en verkoopt wereldwijd hoge toegevoegde waarde producten op basis van synthetische nonwovens (vliezen) voor technische, industriële toepassingen. Deze specialties worden onder meer verwerkt in de kabel-, de jachtbouw-, de windmolen-, de bouw-, de verpakkings- , de luchtvaart- en de automobielindustrie (zie: www.lantor.com). Door intensieve samenwerking met klanten en door haar eigen visie wordt Lantor BV als een betrouwbare en innovatieve partner gezien met sterke merknamen en een solide imago. De bedrijfscultuur is informeel, resultaatgericht en biedt ruimte voor ondernemerschap. Lantor BV is gevestigd te Veenendaal.